Select Moodle version:

Blocks: Banners

block_banners
Allow community upload of graphic banners for display into an animated carousel block
Maintained by: Picture of Iain Checkland Iain Checkland

Contributors

Picture of Iain Checkland
Iain Checkland (Lead maintainer)
Please login to view contributors details and/or to contact them

Comments RSS

Show comments
  • MD shot of me from his iphone4
    Mon, Nov 26, 2012, 3:54 PM
    Hi Iain,
    could you consider
    - added a README.txt to allow for easier cross platform file reading.
  • Picture of Jeff Vas
    Sun, Mar 10, 2013, 9:42 AM
    this doesn't work in moodle 2.4, Lain can please support it? thanks in advance
  • Picture of Iain Checkland
    Thu, Mar 14, 2013, 11:04 AM
    Uploaded 2.4 version [was already on github smile ]
  • Picture of Jeff Vas
    Thu, Mar 14, 2013, 3:26 PM
    Many Thanks Lain! smile
  • Ricardo Andres
    Fri, Mar 22, 2013, 12:52 AM
    Excellent!!
    But I have a little problem =( . How can I show a block at the front? I've tried everything , but i can't do it.
    .My theme is AARDVARK, and im use Moodle 2.4.
    Thanks!
  • Picture of Iain Checkland
    Fri, Mar 22, 2013, 6:16 AM
    You need to use a theme that defines a region for blocks at the top OR customise your theme to add a top region - this might help https://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=160567#p858808
  • Picture of g k
    Fri, Mar 29, 2013, 12:28 AM
    Great idea. How is this block configured to only allow block editors to post. Also, it appears that the "add banner" symbol ("+") appears whether you are logged in or not. When clicking on this symbol (when not logged in), you are taken to a blank page.
  • Picture of g k
    Fri, Mar 29, 2013, 12:31 AM
    Nm about the configuration issue. Need more sleep! smile
  • Picture of M B
    Fri, Jun 21, 2013, 3:54 AM
    Is there a 2.5 version?
    Thanks!
  • Picture of Miki Alliel
    Tue, Sep 3, 2013, 12:12 AM
    I have moodle 2.5 and I installed the block and cann't see the images in the block . in debugging mode I get this:
    Did you remember to call setType() for 'urllink'? Defaulting to PARAM_RAW cleaning.
    line 1303 of /lib/formslib.php: call to debugging()
    line 281 of /lib/formslib.php: call to moodleform->detectMissingSetType()
    line 202 of /lib/formslib.php: call to moodleform->_process_submission()
    line 84 of /blocks/banners/add.php: call to moodleform->moodleform()
  • Picture of Paul Rettey
    Mon, Mar 3, 2014, 10:25 PM
    Hi Iain,

    We've been using this block since last year, no problems! I do have a question, is there a facility to add alt text to the images when they are added to the banner block?
Please login to post comments