Potrzebuje waszej pomocy. Musze mieć jakikolwiek gotowy test. Jestem w tym zielony. BARDZO. Jak to zrobić najszybciej krok po kroku
Najszybciej, to jak masz zainstalowanego moodle na servie to to poprostu klikasz dodaj test. intuicyjna obsluga.
tak na marginesie na tym forum sie nic nie dowiesz pozytecznego. sam szukalem tu odpowiedzi bo mialem to samo zadanie:D ale poradzilem sobie sam
celujacy z UTK sie marzy? :D
a jak jestes kompletnie zielony to nie zrobisz tego zbyt szybko, bo ja mniejwiecej zasady dzialania baz mysql znam a mialem problem w niektorych momentach
tak na marginesie na tym forum sie nic nie dowiesz pozytecznego. sam szukalem tu odpowiedzi bo mialem to samo zadanie:D ale poradzilem sobie sam
a jak jestes kompletnie zielony to nie zrobisz tego zbyt szybko, bo ja mniejwiecej zasady dzialania baz mysql znam a mialem problem w niektorych momentach
A może by tak zacząć czytać dokumentację, zamiast narzekać jacy to wszyscy są niedobrzy.
jesli do mnie kierowana ta aluzja to i tez tak zrobilem, ale co fakt to fakt, forum malo aktywne