Dokumentacja Moodle

Dokumentacja Moodle

Napisane przez: Marcin Dąbek ()
Liczba odpowiedzi: 7
Witam uśmiech
Studiuje "Informatyke Ekonomiczna" i "Moodle stal sie tematem mojej pracy dyplomowej ktory brzmi "Charakterystyka platformy Moodle jako przykladowy system wspomagania edukacji". Moj problem dotyczy dokumentacji tego programu tzn. wiem gdzie jest ale jest w jezyku angielskimsmutny a ja potrzebuje oczywiscie w polskim (wiem ze byla ale teraz nie moge jej znalezc). Wiec bardzo prosze o pomoc. Moze byc w formie linka jesli jest gdzies jeszcze ta dokumentacja lub w formie e-maila na adres: martin.dabek@poczta.fm
Z gory wszystkim dziekujeuśmiech
Pozdrawiam Marcin.
W odpowiedzi na Marcin Dąbek

Odp: Dokumentacja Moodle

Napisane przez: Monika Sadowska ()
hej. jak cos znajdziesz to daj znac bo tez mam problem z dokumentacja po polsku smutny
W odpowiedzi na Monika Sadowska

Napisane przez: Piotrek Z ()

Tak sie zlozylo ze ostatnio przetlumaczylem (amatorsko) kompletna istrukcje instalacji Moodle gdyz nie zauwazylem nigdzie takowej w sieci. Chcialem umiescic to jakims ogolnodostepnym miescu jednaze posiadam dostep tylko tu, ponadto byloby dobrze zeby dokument byl ulepszany czyli żeby ktoś wylapał ew. bledy językowe itd.

west.tarnow.pl/~pirx/moodle/view.php_files.zip

W odpowiedzi na Piotrek Z

Napisane przez: Olga Sobolewska ()

Witam

Przyznam, że też byłabym zainteresowana dokumentacją Moodla ale strona niestety wygasła. Czy tylko czasow, czy ofera już nieaktualna. Pozdrawiam

W odpowiedzi na Olga Sobolewska

Napisane przez: Dariusz Górka ()
Zapraszam na http://docs.moodle.org/pl/ dopiero zaczynamy ale mama nadzieję, że sprawa zacznie się rozwijać. W najbliższym czasie powinien pojawić się przewodnik który pozwli na tłumaczenie i bezpośrednie tworzenie dokumentacji tym którzy jeszcze nie wiedzą jak się do tego zabrać.
W odpowiedzi na Dariusz Górka

Napisane przez: Łukasz Leszewski ()
No przydałyby mi się jakieś wskazówki. Nie bawiłem się nigdy wiki i jakoś czuje się zagubiony ;) Chciałem dodać nową stronę i jakoś nie wiem gdzie miałbym to zrobić smutny