Online Meslek Edindirme Kursları

yazan Google Rehberi -

YENİ MESLEĞİM™ Eğitim Kurumları olarak, online meslek edindirme kursları ile kariyerinizi bir adım öteye taşımak için sizlere en kaliteli eğitimleri sunuyoruz. E-Devlet onaylı sertifika programlarımız, mesleki bilgi ve becerilerinizi geliştirme imkanı sağlar.

Uzman eğitmenlerimiz tarafından hazırlanan kapsamlı kurslarımız, her seviyeden katılımcıya hitap etmektedir. Moodle sistemi ile desteklenen platformumuz, eğitim materyallerine kolay erişim ve katılımcıların ilerlemesini takip etme imkanı sunar.

Uzaktan eğitim modelimiz sayesinde, dilediğiniz zaman ve mekanda online meslek edindirme kurslarına katılabilir, E-Devlet onaylı sertifikalarınızı alarak iş dünyasında fark yaratabilirsiniz.

YENİ MESLEĞİM™ ile geleceğinize yatırım yapın ve online meslek edindirme kurslarıyla kariyerinizi güçlendirin.

Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ve hemen kayıt olabilirsiniz.

https://www.yenimeslegim.com

Temel İSG Eğitim Platformumuz

yazan Bulut Akademi -

Temelisg.com.tr, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlenmesini ve gerekli sertifikaları kolayca almasını sağlayan yenilikçi bir eğitim platformudur. 15 yıllık eğitim tecrübesi ile oluşturduğumuz bu sistem, kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı içerikleriyle öne çıkmaktadır. Moodle'un esnek ve dinamik yapısını kullanarak geliştirdiğimiz platformumuz, eğitim materyallerini etkili bir şekilde yönetmemize ve katılımcıların ilerlemesini kolayca takip etmemize olanak tanır. Uzaktan eğitim modeli sayesinde, çalışanlar diledikleri zaman ve mekanda temel isg eğitimlerini tamamlayabilir, iş güvenliği konusunda donanımlı hale gelebilirler. Temelisg.com.tr, hızlı, kolay ve güvenilir eğitim çözümleri sunarak, iş sağlığı ve güvenliği alanında standartları yükseltmeyi hedeflemektedir.

Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ve hemen kayıt olabilirsiniz.

https://www.temelisg.com.tr

Hijyen Eğitim Platformu Projelerimiz

yazan Bulut Akademi -
Moodle sistemi kullanılarak geliştirdiğimiz hijyen eğitimi platformumuz olan hijyen.org.tr, kullanıcılarımıza kaliteli ve erişilebilir hijyen eğitimi sunmak amacıyla tasarlanmıştır. Moodle'un esnek ve kullanıcı dostu yapısı sayesinde, eğitim materyallerini kolayca yönetip, katılımcılarımızın ilerlemesini takip edebiliyoruz. Bu sayede, hem eğitmenler hem de öğrenciler için etkili ve verimli bir öğrenme ortamı oluşturuyoruz. Hijyen.org.tr projemiz ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak ve kayıt olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

HiJYEN Belgesi™

Bu forum gönderisi kaldırıldı

Bu forum gönderisinin içeriği kaldırıldı ve artık erişilemez.

Uzaktan İSG Eğitim Projesi

yazan Google Rehberi -

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından akredite olan eğitim kurumumuzun uzaktan eğitim altyapısını moodle ile geliştirdik. 

İçeriklerimizin tamamını kendimiz oluşturduk. 

Sunduğumuz eğitimler;

• İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi
  • İşyeri Hekimliği Eğitimi
  • İşyeri Hemşireliği Eğitimi
  • Temel İSG Eğitimi
  • Yangın Eğitici Eğitimi
  • Patlamadan Korunma Dökümanı Hazırlama Eğitimi
  • Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitimi
  • Hijyen Eğitimi 
  • Eğiticinin Eğitimi 
  • Acil Durum Eylem Planı Hazırlama Eğitimi

Uzaktan eğitim sistemizi kurduğumuz alanlar;

Bulut Akademi İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumları

Kariyer Enstitüsü İSG Kursları

UZEP Uzaktan Eğitim Teknolojileri 

İSG Haber Ajansı

Saygılarımızla.

Bir fizik sitesi : fizikogrencem.com

yazan Süleyman Yasin Erdoğan -
Merhaba,
Ben bir fizik öğretmeniyim. Notlarımı ve edindiğin bilgilerimi bir araya getiridiğim bir web sitem var. Moodle öğrenmeye çalışırıyorum. Moodle çok kapsamlı bir script, her gün yep yeni eklentileri mevcut, site düzenlemeside tamamen kontrol edemesinizde büyük ölçüde değişiklik yapabiliyorsunuz. Bir kaç senedir takip ediyorum.
incelemek isterseniz web sitem. 

www.fizikogrencem.com

Ücretsiz Fen Kursu

yazan Lokman Baş -

Merhabalar. Ben bir Fen Bilimleri öğretmeniyim. İnternet ile de sürekli haşır neşirim. Dokümanlarımı, notlarımı paylaştığım birçok sayfam var. Moodle'ı çok araştırdım ve biraz geniş kapsamlı bir sayfa için kolları sıvayıp Mooddle ile de işe başlamış olduk.

Site Adresim: www.fenkursu.com

Moodle Sürümü: 3.1 -> 3.2

Tema: Klass temasını kullanıyorum.

Eklenti olarak: icontent, game, subcourse, h5p gibi eklentileri kullanıyorum.

Moodle ile yeni tanıştığım için şu an basit kullanım/kullanıcı aşamasındayım, problemlerle karşılaşıp aştıkça burada sizlerle de paylaşacağım.