dimecres, 20 octubre 2021, 16:26
lloc: Moodle - Open-source learning platform | Moodle.org
Curs: Moodle en Català (Moodle en Català)
Glossari: Preguntes freqüents
Qüestió:

Com crear i restaurar còpies de seguretat

(Darrera edició: diumenge, 19 desembre 2004, 01:37)
Resposta:
Tutorial per crear i restaurar còpies de seguretat.

Quan acabem un curs fet a Moodle és molt probable que el vulguem tenir guardat per si convé revisar qualsevol cosa. Al mateix temps, però, és quasi segur que aquest curs l'haurem de repetir amb estudiants nous i, és clar, volem tenir totes les activitats que han funcionat bé sense les dades ni els treballs dels estudiants anteriors.

Per resoldre aquest punt hem de recórrer a les còpies de seguretat. Farem un còpia de seguretat amb totes les dades del curs acabat i restaurarem una còpia de seguretat feta sense les dades dels estudiants per tenir el curs en blanc amb totes les activitats a punt de ser fetes.
Podeu llegir el tutorial complet en format pdf fent clic aquí
Qüestió:

Com puc actualitzar la traducció del meu Moodle?

(Darrera edició: divendres, 16 desembre 2005, 15:27)
Resposta:
La traducció de Moodle al català s'actualitza constantment amb correccions i nous missatges. Les noves versions de Moodle inclouen sempre automàticament la darrera versió de la traducció, però entre una actualització de Moodle i la següent poden haver-hi canvis en la traducció que podeu incorporar fàcilment a la vostra instal·lació de Moodle.

La darrera versió de la traducció es pot trobar en la pàgina Language Packs de download.moodle.org. Per a actualitzar la traducció en el vostre servidor, heu de baixar el fitxer ca.zip i:

1. Col·locar-lo en el directori 'lang' de la vostra instal·lació de Moodle i descomprimir-lo allí dins, o
2. descomprimir-lo en el vostre PC i transferir tots els fitxers que en surtin a la carpeta 'lang/ca' de la vostra instal·lació de Moodle, tot reemplaçant els fitxers anteriors que hi tinguéssiu.