List of discussions. Showing 80 of 80 discussions
Статус Дискусија Започнато од Последна објава Одговори Дејства
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
3
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
0
Слика од Ralf Hilgenstock
Ralf Hilgenstock
Слика од Séverin Terrier
Séverin Terrier
3
Слика од Rafael Lechugo
Rafael Lechugo
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
42
Слика од tim st.clair
tim st.clair
Слика од tim st.clair
tim st.clair
0
Слика од Nils Kattenbeck
Nils Kattenbeck
Слика од Jean-Philippe Pellet
Jean-Philippe Pellet
9
Слика од Jean-Philippe Pellet
Jean-Philippe Pellet
Слика од Jean-Philippe Pellet
Jean-Philippe Pellet
0
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
9
Слика од Iñigo Zendegi Urzelai
Iñigo Zendegi Urzelai
Слика од Iñigo Zendegi Urzelai
Iñigo Zendegi Urzelai
5
Слика од Indraneel Dutt
Indraneel Dutt
Слика од Séverin Terrier
Séverin Terrier
1
Navigating home in the app
Слика од Jakob-Niklas See
Jakob-Niklas See
Слика од Jakob-Niklas See
Jakob-Niklas See
2
Remove Guest Role
Слика од Indraneel Dutt
Indraneel Dutt
Слика од Indraneel Dutt
Indraneel Dutt
4
Слика од Indraneel Dutt
Indraneel Dutt
Слика од Indraneel Dutt
Indraneel Dutt
2
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
0
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
9
My Courses default layout
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
3
Слика од Bob Gilmore
Bob Gilmore
Слика од Bob Gilmore
Bob Gilmore
6
Page Width Mayhem
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Sander Bangma
Sander Bangma
16
Moodle Workshop rubrics
Слика од Odette du Plessis
Odette du Plessis
Слика од Richard Samson
Richard Samson
1
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
3
Слика од Rafael Lechugo
Rafael Lechugo
Слика од Brad Nielsen
Brad Nielsen
22
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
Слика од Brad Nielsen
Brad Nielsen
3
Слика од Liisi Järve
Liisi Järve
Слика од Brad Nielsen
Brad Nielsen
5
Слика од Arif Ali
Arif Ali
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
1
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
1
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
1
Слика од Barbara Ramiro
Barbara Ramiro
Слика од Przemek Kaszubski
Przemek Kaszubski
10
Слика од Janko Harej
Janko Harej
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
4
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
1
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
4
Слика од Eric Bryant
Eric Bryant
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
2
course search box toggle
Слика од Duccio Di Blasi
Duccio Di Blasi
Слика од Duccio Di Blasi
Duccio Di Blasi
4
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
Слика од Ross Lovell
Ross Lovell
2
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
Слика од Shasa Smith
Shasa Smith
3
Breadcrumbs in Moodle 4
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Bob Gilmore
Bob Gilmore
2
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
0
Home page for users
Слика од Luiggi Sansonetti
Luiggi Sansonetti
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
2
Navigation to quizzes
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од Barbara Ramiro
Barbara Ramiro
1
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
Слика од Rajesh Wadhwa
Rajesh Wadhwa
13
Слика од Moien Abadi
Moien Abadi
Слика од Luiggi Sansonetti
Luiggi Sansonetti
3
Page width in quizzes
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
0
Слика од Zoran Jančić
Zoran Jančić
Слика од Zoran Jančić
Zoran Jančić
4
Grouping
Слика од GEOFREY EZEKIEL
GEOFREY EZEKIEL
Слика од Séverin Terrier
Séverin Terrier
3
Course Index Functionality
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
0
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
Слика од Uli Mauersberg
Uli Mauersberg
0
Preventing Plagiarism
Слика од Grace Nisbet
Grace Nisbet
Слика од Grace Nisbet
Grace Nisbet
2
Слика од Michelle Doherty
Michelle Doherty
Слика од Michelle Doherty
Michelle Doherty
0
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
Слика од Elpiniki Smith
Elpiniki Smith
49
Слика од Sander Bangma
Sander Bangma
Слика од my muallim
my muallim
1
Слика од  Dominique Bauer
 Dominique Bauer
Слика од Richard Samson
Richard Samson
3
UX of quizzes
Слика од Oliver Bay
Oliver Bay
10
Слика од xavier flamant
xavier flamant
Слика од xavier flamant
xavier flamant
0
Слика од xavier flamant
xavier flamant
Слика од xavier flamant
xavier flamant
0
Слика од Huseyn Hoca
Huseyn Hoca
Слика од Huseyn Hoca
Huseyn Hoca
4
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
Слика од Sander Bangma
Sander Bangma
9
Brief update
Слика од Rafael Lechugo
Rafael Lechugo
Слика од Sander Bangma
Sander Bangma
6
Слика од Adam Barbary
Adam Barbary
Слика од Hugo Ribeiro
Hugo Ribeiro
2
Слика од Chris Kenniburg
Chris Kenniburg
Слика од Sander Bangma
Sander Bangma
1
Moodle UX team changes
Слика од Martin Dougiamas
Martin Dougiamas
Слика од Sander Bangma
Sander Bangma
1
Blocks in 4.0
Слика од Ralf Hilgenstock
Ralf Hilgenstock
Слика од Ralf Hilgenstock
Ralf Hilgenstock
0
Слика од tehila openapp
tehila openapp
Слика од tehila openapp
tehila openapp
0
Слика од Vladimir ZH
Vladimir ZH
Слика од Vladimir ZH
Vladimir ZH
0
Clean URLs
Слика од Tasos Koutoumanos
Tasos Koutoumanos
Слика од Stephen Ogden
Stephen Ogden
3
Слика од Barbara Ramiro
Barbara Ramiro
Слика од Rodolfo Orjuela
Rodolfo Orjuela
5
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
4
How can i help you?
Слика од Pablo Silva
Pablo Silva
Слика од Pablo Silva
Pablo Silva
0
UX for students
Слика од Ymes Anon
Ymes Anon
0
Слика од Hina Khan
Hina Khan
Слика од Diane Soini
Diane Soini
27
Opinions wanted
Слика од Tim Hunt
Tim Hunt
0
Слика од David Mudrák
David Mudrák
Слика од Haakon Meland Eriksen
Haakon Meland Eriksen
5
Слика од Hina Khan
Hina Khan
Слика од Ralf Hilgenstock
Ralf Hilgenstock
2
Слика од Barbara Ramiro
Barbara Ramiro
Слика од Moien Abadi
Moien Abadi
7
Слика од Sara Arjona Téllez
Sara Arjona Téllez
Слика од Sara Arjona Téllez
Sara Arjona Téllez
3
Слика од Tim Hunt
Tim Hunt
5
4.0 UX Roadmap Update
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
4
Слика од Hina Khan
Hina Khan
0
Слика од Tobias Sanders
Tobias Sanders
Слика од Tobias Sanders
Tobias Sanders
0
Слика од Barbara Ramiro
Barbara Ramiro
Слика од Избришан корисник
Избришан корисник
3
UX Survey results are out!
Слика од Hina Khan
Hina Khan
0
Слика од Candice Diemer
Candice Diemer
13