Moodle hakkında amacı nedir nerede kullanılır neler yapılabılır kullanımı nasıl gibi bilgilere ihtiyacım var ama ingilizcem yok sanırım burda herkezi ingilizce dökümanlara yönlendiriyorlar benimle aynı dili koonuşan insanlardan yardım istiyorum. Bu arada tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününüde Kutlarım biz öğrenciyiz Şuan aday adayı sayılırız... . Herkeze Saygılar
Moodle Kullanımı
Yanıt sayısı: 6Ynt: Moodle Kullanımı
sizin için tam hazır olmamakla beraber incelemeniz amacı ile web ortamına koydum ve www.forumarket.com adresine yönlendirdim. bir inceleyin neler yapılabilir görün ..
Ynt: Moodle Kullanımı
elimde böyle bir türkçe döküman olması lazım. Biz kocaeli üniversitesi bilgisayar öğretmenliği bölümü olarak moodle kullanıyoruz ve moodle kullanımının yaygınlaşması için ders verecek hocalara yönelik türkçe dökümanlar hazırlamaya çalışıyoruz.
Geçen sene bir proje olarak öğrenciler türkçe moodle kullanımı (öğretmenler için) hazırlamışlardı. Moodle kurulumu vs. gibi konulara hiç girmeden, test nasıl hazırlanır,ödev nasıl verilir,scorm nedir ve ne faydası vardır, scorm paketi hazırlamaya yarayan programlar nedir vs. gibi konularda döküman hazırlamıştık.
Ayrıca "moodle feature demo" isimli bir kurs var. Bu kurs moodle 'ın tüm özelliklerini göstermek için hazırlanmış. Birkaç arkadaşta bu kursu türkçeye çevirmişlerdi.
Bahsettiğim dökümanları bulabilirsem, bir şekilde size ulaştırmaya çalışırım.
Merhaba arkadaslar,
Moodle SINAV modulu'nun kullanilmasi konusunda yardim ve bilgiye ihtiyacim var. simdiden tesekkur ederim. hoscakalin.