Καλησπέρα και από εμένα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για την μετάφραση του Moodle 1.7. Από ότι έχω δει, η 1.7 έκδοση έχει δικό της web
interface στο οποίο μπορείς να μεταφράσεις (ή να διορθώσεις) όποιους όρους θέλεις και κατόπιν αυτοί εισάγονται αυτόματα στα αρχεία μετάφρασης (κατάλογος el_utf8).
Η πρόταση είναι να στηθεί ένα moodle 1.7 σε ένα webserver με μοναδικό σκοπό τη μετάφραση στα Ελληνικά. Πρόσβαση θα έχουν μόνο οι μεταφραστές και σιγά σιγά θα προσθέτει ο καθένας όρους στη μετάφραση. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα ο φάκελος el_utf8 θα γίνεται zip από τον διαχειριστή του site και θα γίνεται
διαθέσιμος σε όποιον ενδιαφέρεται. Έτσι ο καθένας θα παίρνει τo ενημερωμένο (με τις προσθήκες από όλους) zip του καταλόγου el_utf8.
Έχω κάποιο χώρο στον οποίο ίσως (δεν ξέρω γιατί δεν έχω πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα AMP) μπορώ να στήσω το moodle αυτό. Αν κάποιος άλλος επιθυμεί να φιλοξενήσει το moodle-μεταφραστή ας το προτείνει. Καλό θα ήταν επίσης όποιος ενδιαφέρεται να συνεισφέρει στη μετάφραση να το δηλώσει σε αυτό το νήμα
συζήτησης ώστε να... μετρηθούμε πόσοι είμαστε!