ziyaretçi sayısı
Yanıt sayısı: 6
ziyaretçi sayısını gösteren bir block yok mu moodle de? bilginiz var mı arkadaşlar
Ynt: ziyaretçi sayısı
html blok ekleyip onun içine hazır ziyaretçi sayaç kodları ekleseniz olmaz mı? bunun için ücretsiz sayaç sağlayan servisler var
bunun için sayaç kullanmana gerek yok.Sayaç kullanan siteler çeşitli düzenlemelerle kullanıcıyı etkilemek için fazla sayı gösteren sayaç kullanırlar.Örneğin 500 kullanıcı online 250 kayıtlı 250 kayıtlı değil gibi.
control panelinde zaten birçok site istatiği tutan yazılım mevcut ayrıntıları ile ordan bakmaya ne dersiniz?
control panelinde zaten birçok site istatiği tutan yazılım mevcut ayrıntıları ile ordan bakmaya ne dersiniz?
ya arkadaşlar lütfen beni aydınlatın. html diyosunuzda ben bu moodle ın html düzenine nasıl ulaşıcam. hani ulaşsam kod eklicem. ama ben moodle ı html kodunu açamıyorum. nasıl yapacağımn acaba? şimdiden teşekkürler...
http://moodle.org/mod/data/view.php?d=13&rid=118 adresinden livestats bloğunu kullanabilirsiniz. www.statcounter.com dan kaydolarak script aldıktan sonra herhangi bir html bloğunuzda ayrıntılı sayfaları takip edebilirsiniz. Başta pekçoğunu kullandım ama sonradan hepsini kaldırdım. Moodle içinden logları (kayıtları) takip çok daha fazla bilgilendiriyor.
Google hesabınla google analytics kodunu al, sonrasında ftp ile moodle klasörü / themes/senin teman / footer.html dosyasına ulas. dosyayı html düzenleyiciyle açarak en altındaki body etiketinin hemen üstüne analytics kodlarını ekleyiver. Moodle içindeki loglar ders/öğrenci takibinde cok yararlı ama arama motorları ile alakalı daha güzel veri ulaşacaksan analytics kullan
çok teşekkürler hocam ilgilendiğin için...