Máte pravdu, je tam pravděpodobně chyba na straně Moodle. Váš ICS soubor má u události "Vánoční prázdniny" uveden konec jako
DTEND;VALUE=DATE:20210104
což by se mělo podle specifikace RFC-5545 interpretovat jako událost, která končí 3. ledna těsně před půlnocí:
The "DTEND" property for a "VEVENT" calendar component specifies the non-inclusive end of the event. -- https://icalendar.org/iCalendar-RFC-5545/3-6-1-event-component.html
Nestudoval jsem detaily, Moodle ale při importu nějak pracuje s nastaveným časovým pásmem a opravdu vytvoří událost zasahující až do 4. ledna. Pokud jsem měl v okamžiku importu nastaveno časové pásmo serveru na "UTC", vytvořily se mi ty vaše Vánoční prázdniny jako událost začínající už 22. prosince ve 23:00 s koncem 3. ledna také ve 23:00. Což je také špatně.

Matně si vybavuji, že by tam mohl být problém s implementací událostí v Moodle. Kalendář totiž tuším neumí celodenní události - každá událost v Moodle má interně nastaven nějaký čas začátku a konce. A při importu celodenních událostí se musejí tyto nějak dopočítat.
Možná je to obdobný / stejný problém jako MDL-49197 nebo MDL-44838.