Ahoj, potřeboval bych studentům zobrazit všechny odpovědi na testové otázky (z banky úloh)
Lze toto pomocí nějaké činnosti docílit? Mám 38 otázek, že bych je všechny zobrazil na pár stránkách.
Případně pokud víte o nějakém pluiginu, budu rád
Ahoj, potřeboval bych studentům zobrazit všechny odpovědi na testové otázky (z banky úloh)
Lze toto pomocí nějaké činnosti docílit? Mám 38 otázek, že bych je všechny zobrazil na pár stránkách.
Případně pokud víte o nějakém pluiginu, budu rád
Ahoj,
já bych vytvořil test, do kterého bych dal všechny otázky a nastavil zobrazení správné v odpovědi v Možnostech prohlídky.
Jak konkrétně by bylo na Vás - třeba test nastavit tak, aby byl už rovnou uzavřený a zobrazit správné odpovědi po uzavření.
Ahoj, děkuji za komentář.
Zkusil jsem to tak, ale bohužel mi to po tomto nastavení (uzavření testu) napíše
"Test byl uzavřen Úterý, 9. června 2020, 10.07
Metoda hodnocení: Nejvyšší známka
Návrat do kurzu"
😶
V příloze přikládám nastavení testu
Podle mě musí určitě nějaký pluigin na tohle být.. vždyť je to triviální věc dle mého.
Jenom pro úplnost si neodpustím - to, že je něco triviální, ještě neznamená, že to někoho pálilo natolik, že by takový plugin naprogramoval, nebo jeho naprogramování zafinancoval.
pokud víte o nějakém pluiginu
Např. něco jako https://moodle.org/plugins/qformat_printout ?
Ještě k tomu mému řešení - když jednou vyplní test (stačí na prázdno - tedy nebudou nic zaškrtávat - stačí když ho spustí a hned ukončí), tak pak by mělo být ve výsledcích vpravo "Revize", kde se mohou podávat na svůj pokus - a tam by měli vidět i správné odpovědi (když to bude povoleno).
Vy si to můžete vyzkoušet, když přehodíte svojí roli na Student (vpravo nahoře) a uděláte výše zmíněný postup - jestli chcete zkontrolovat, jak to uvidí studenti
Právě publikováno - třeba to pomůže