من یک resource، page به front page اضافه کردم ولی الان هر کاری میکنم حذف نمیشه لطفا راهنمایی کنید.و خطای که پیوست میکنم رو میده
عدم حذف page از frontpage
Number of replies: 5در پاسخ به: عدم حذف page از frontpage
با توجه به پیغام خطایی که دریافت میکنید لطفا یکبار مراحل زیر را انجام دهید:
- از سامانه خارج شوید (logout)
- دوباره وارد شوید (login) و دکمه شروع ویرایش صفحه اول را کلیک کنید.
- از منوی ویرایش مربوط به آن page که ایجاد کرده اید گزینه حذف را دوباره کلیک کنید.
- نتیجه را اعلام کنید.
- آیا در سایر صفحات اضافه و حذف یک page همچنان بدون مشکل است؟
- ورژن مودل شما چیست؟
در پاسخ به: عدم حذف page از frontpage
ظاهرا مشکل من مربوط به پر شدن حافظه بوده و نمیذاشت page حذف بشه ولی برای من جای سوال است که چرا فقط اون page حذف نمیشد. چون من page دیگری رو اضافه کردم و حذفش کردم . ومن نمیدونم داده های front page در سی پنل در کدام بخش قرار میگیرند همچنین اگر بخوام فایل هایی که در سی پنل در بخش file managent هست رو مطالعه کنم آیا منبع خاصی وجود داره یانه ؟ من یک سوال دیگری رو در بخش چب به راست کردن تم adaptable طرح کردم میشه لطفا به اون هم جواب بدید.که چرا در تم adaptable در frontpage بخش اطلاعیه راست به چپ نمیشه و چطور میتونم تغییرش بدم.
خیلی ممنون از راهنمایی های بسیار بسیار خوب و مفید شما
- دادههای مربوط به frontpage مودل شما ارتباطی با cpanel ندارد. دادههای مربوط به مودل شما در دیتابیس مودل یا در moodledata قرار میگیرد که موقع نصب مودل مسیر آنها را مشخص کرده اید.
- مقصود شما از مطالعه فایل ها را متوجه نشدم. مطالعه کدهای مودل؟ یا چیز دیگری مقصود شماست؟
- در مورد سوال دیگرتان ، در همانجا نظرم را نوشتم.
از شما سپاسگزارم. شما و دیگران می توانید به پاسخ های مفید از طریق گزینه ارزیابی زیر هر پست مفید بودن آن را اعلام کنید.
ببخشید من اگر یک resource or activity به صفحه اول اضافه کنم و بنا به دلایلی حذف نشود و بخواهم از دیتابیس مودل حذف کنم باید دقیقا به کجا مراجعه کنم؟
سلام
وقتی یک فعالیت یا منبع به مودل اضافه می کنید، یا اگر میخواهید آن را حذف کنید، اینطور نیست که فقط یک رکورد مشخص از دیتابیس پاک شود، ممکن است تا چندین جدول در دیتابیس تغییر ایجاد شود. بنابراین داستان اینطور نیست که شما در دیتابیس یک جای مشخص را پاک کنید.
باید دقیقا مشخص باشد که آن resource یا activity از چه نوعی است؟ ID آن نوع و IDنمونه ساخته شده چیست؟ و موارد دیگر.
آنگاه باید در مستندات مودل بررسی کنید که کدام جداول در دیتابیس تحت تاثیر آن هستند و خلاصه... تا تک تک موارد را بتوانید مشخص کرده و حذف کنید.
به نظر بنده مهمتر از هم باید مشخص شود چرا این منبع یا فعالیت حذف نمیشود؟ پیغام خطاها چیست؟ وقتی مودل در وضعیت نمایش خطاها است، چه خطایی را گزارش میدهد.