من تو گزارش نمره دهنده نمیتونم ستونهامشخص شده در شکل رو پاک کنم در حالی که خود امتحان و نمره هاشو پاک کردم ولی اسمشون از که بلای ستون نوشته شده پاک نمیشه.
بازم تشکر میکنم از شما عزیزی که جواب من و همه بچه ها رو میدید.
خدا واقعا خیرتون بده و خداقوت

من تو گزارش نمره دهنده نمیتونم ستونهامشخص شده در شکل رو پاک کنم در حالی که خود امتحان و نمره هاشو پاک کردم ولی اسمشون از که بلای ستون نوشته شده پاک نمیشه.
بازم تشکر میکنم از شما عزیزی که جواب من و همه بچه ها رو میدید.
خدا واقعا خیرتون بده و خداقوت
سلام
در صفحه گزارش نمره دهنده ستون هایی که نمایش داده می شوند فعالیت هایی (تکلیف - آزمون و ...) هستند که در درس وجود دارند . اگر هر کدام از این فعالیت ها به طور صحیح از درس حذف شوند ( به این صورت که ابندا در درس دکمه "شروع ویرایش" را انتخاب و بعد در مقابل فعالیت مورد نظر "ویرایش" انتخاب شود و سپس "حذف" انتخاب شده باشد) به طور خودکار ستون مربوط به آن فعالیت حذف شده در صفحه گزارش نمره دهنده نیز حذف خواهد شد.
مرسی از اینکه پاسخ دادید
من اینکار رو که شما فرموددید انجام دادم ولی همینطور که تو شکل دیده میشه وقتی اون درس حذف میشه ( با روشی که شما گفتید) رنگ ستون از خاکستری به قرمز تبدیل میشه وکنارش مینویسه [Deletion in progress]
ولی ستون پاک نمیشه
تو عکس زیر من اینکاری رو که شما گفتید انجام دادم ( برای درس امتحان۲) ولی اگه تو عکس ببینید رنگش عوض شده و کنارش نوشته [Deletion in progress]
بازم ممنون
خداقوت
من هنوز نصبم روی wamp هستش ؛ آیا روی سایت بره درست میشه
بعدم منظورتون از cron چیه ؟
بازم ممنون
روی سایت هم ببرید خودبهخود درست نمیشه.
باید بعد از نصب مودل، کرون رو ستاپ کنید.
برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید: http://docs.moodle.org/en/Cron
روی کامپیوتر خودتون میتونید کرون رو دستی هم اجرا کنید. کافیه به آدرس yourmoodlesite/admin/cron.php مراجعه کنید. بهجای yourmoodle آدرس مودل خودتون رو قرار بدید. اگر پیغام خطایی مبنی بر «غیرفعال بودن اجرای کرون از طریق وب» دریافت کردید، به «مدیریت سایت > امنیت > خط مشی سایت» برید و تیک «اجرای cron فقط از طریق خط فرمان» رو بردارید.
بعضی از کارها مثل پاک شدن ستون مورد نظر شما در کزارش نمرات، نیاز به این دارند که کرون اجرا بشه. کرون رو دستی اجرا کنید و بعد دوباره گزارش رو ببینید.
ولی دیگه کاری نکردم و صفحه رو بستم ( آیا باید کار خاصی انجام میدادم)
ولی او اطلاعات و ستونها پاک نشد و هنوز هست
مهندس جان درست شد تشکر
یه علامت - بالای جدول بود بازو بسته کردم درست شد
ولی باید حتما اون راههایی رو که فرمودید میرفتم چون بدون اون کارها پاک نمیشد
فقط اینکه این کار رو باید هر چند وقت انجام بدم؟؟؟
عالی بود تشکر
من الان فقط دوتا مشکل دیگه دارم یکیش همون راجع به نبودن دکمه CANCEL\SAIVE هستش البته توضح بیشتر رو که فرمودید دادم
بازم ممنون از لطفتون
در محیط واقعی، کرون باید مرتب اجرا بشه. ترجیحا هر یک دقیقه.
تو محیط توسعه، هر وقت لازم شد اجرا کنید. اجرای واقعی بعضی از کارها مثل همین نمونهای که درگیرش بودید، موقع اجرای کرون اتفاق میافته.
خیلی لطف میکنید