سلام
من می خواهم از کل سایت آموزش مجازی که راه اندازی کردم به شکل اتوماتیک و در یک مسیر متفاوت پشتیبان تهیه کنم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید؟
سلام
من می خواهم از کل سایت آموزش مجازی که راه اندازی کردم به شکل اتوماتیک و در یک مسیر متفاوت پشتیبان تهیه کنم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید؟
مودل از تمام درسهای موجود در سایت میتونه به طور خودکار بکاپ بگیره و در مسیری که شما تعیین کردید ذخیره کنه. تنظیمات این کار رو در «درسها > نسخههای پشتیبان > راهاندازی پشتیبانگیری خودکار» میتونید انجام بدید.
البته، این امکانی که گفتم فقط از درس های مودل پشتیبان تهیه میکنه. نه از کل مودل. برای بکاپ گرفتن از کل مودل باید وارد سرورتون بشید و از پوشههای کد مودل، moodledata و دیتابیس مودل بکاپ بگیرید.
روش و دستورات انجام این کارها بسته به اینکه سرور شما چی باشه متفاوت هست. اگر بخواهید این کار بهصورت خودکار انجام بشه هم میتونید یه اسکریپتی بنویسید که دستورات لازم رو به صورت خودکار اجرا کنه. ولی در هر صورت این کارها میره تو حوزه نگهداری سرور.
سلام دوست عزیز من می خوام از قسمتهای مختلف مودل ، حتی بانک اطلاعاتی پشتیبان به شکل اتوماتیک گرفته شود.
سلام
همانطور که بالا توضیح داده شد: «برای بکاپ گرفتن از کل مودل باید وارد سرورتون بشید و از پوشههای کد مودل، moodledata و دیتابیس مودل بکاپ بگیرید.» که اگر میخواهید این کار دستی انجام نشود و اتوماتیک باشد: