Moodle for mobile

Audio/Video problem in iOS moodle app

 
Picture of Ardian Deari
Audio/Video problem in iOS moodle app
 

Hi, 

I am facing a problem with audio or videos on MOODLE app.

1. I added a LABEL where I attached a video/audio

2.  For the first time you press the audio or video you can listen or watch it without any problem... but when you want to listen for the second or third time it shows nothing!!! You can also test this... I think that this should be fixed. 

3. Check the attachment here on this post

Thank you,




 
Average of ratings: -
Picture of Elton LaClare
Re: Audio/Video problem in iOS moodle app
 

Hello. I think this may be the same problem discussed here and here. I haven't noticed this behavior in labels, but I will test it later today.

 
Average of ratings: -
Picture of Dani Palou
Re: Audio/Video problem in iOS moodle app
Core developersMoodle HQParticularly helpful MoodlersPlugin developers

Hi,

as Elton said, we noticed this error in quiz, but not in labels. Does it happen everywhere in the app for you?

Cheers,

Dani

 
Average of ratings: -
Picture of Ardian Deari
Re: Audio/Video problem in iOS moodle app
 

in the iOS it's almost everywhere except when I create PAGE that doesn't seem to cause this issue.

The issue is present in: Labels and Quizes - I'm talkin about iOS version... for Android I haven't tested it!

 
Average of ratings: -
Picture of Elton LaClare
Re: Audio/Video problem in iOS moodle app
 
Just to add to this... I tested quite a bit, but I couldn’t get the app to

crash using either the Page resource or the Label. For me the problem was

mostly with the Lesson and the Quiz, but I’m willing to test with other

modules if you think it would be helpful. For a while I thought the problem

was limited to iOS devices, but yesterday someone reported similar problems

with Android phones...



On Wed, Jul 25, 2018 at 20:22 Ardian Deari (via Moodle.org) <
 
Average of ratings: -