General help

Help with tabs in Boost

 
Picture of Mela Sogono
Help with tabs in Boost
 

Hi all,

I'm trying to get tabs working in Boost but I can't get it to work properly at all.

  • Instead of tabs appearing, I just get plain stacked links
  • The first time I click on each tab, it works correctly, showing the right content. However, I can't click on the links a second time. 'class="active"' and 'aria-expanded="true"' don't seem to get reset as multiple links have them

I copied the code from Bootstrap documentation.

<!-- Nav tabs -->
<ul class="nav nav-tabs" role="tablist">
  <li role="presentation" class="active"><a href="#home" aria-controls="home" role="tab" data-toggle="tab">Home</a></li>
  <li role="presentation"><a href="#profile" aria-controls="profile" role="tab" data-toggle="tab">Profile</a></li>
  <li role="presentation"><a href="#messages" aria-controls="messages" role="tab" data-toggle="tab">Messages</a></li>
  <li role="presentation"><a href="#settings" aria-controls="settings" role="tab" data-toggle="tab">Settings</a></li>
</ul>
<!-- Tab panes -->
<div class="tab-content">
  <div role="tabpanel" class="tab-pane active" id="home">Home</div>
  <div role="tabpanel" class="tab-pane" id="profile">Profile</div>
  <div role="tabpanel" class="tab-pane" id="messages">Messages</div>
  <div role="tabpanel" class="tab-pane" id="settings">Settings</div>
</div>

Any ideas what could be going on? Sorry if this is a newb question -- it's my first time working with Moodle 3.3 + the new Boostrap.

Moodle 3.3.1+ (Build: 20170804)2


 
Average of ratings: -
Picture of Mela Sogono
Re: Help with tabs in Boost
 
Nevermind -- I got this sorted.
 
Average of ratings: -