General developer forum

No data received ERR_EMPTY_RESPONSE

 
Picture of Cyril Odoi
No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

I am a new user of moodle, it has been working fine. That is until recently when I started getting the above message frequently. 

For some time, when I try adding questions to a test or editing existing tests, I receive the message No data received  ERR_EMPTY_RESPONSE after I have hit the save button. This happens for about 98% of my attempts to either create or edit a question.

I have tried emptying the browsers cache but have no positive result out of it. Kindly assist me in finding a solution.


Cyril 

 
Average of ratings: -
Picture of Troy Shimkus
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

I'm experiencing a similar issue when previewing test items, but seems to be restricted to calculated item types. There doesn't seem to be any clear indication of a cause, but some searching has indicated possible problems with caching setups. I'll let you know if I come up with any viable solutions. Hopefully some others may have some ideas here. 

 
Average of ratings: -
Picture of Alejandro Orviz
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

Hi Folks,


I'm having the same issue in two different platforms. It looks like a moodle bug.


The platforms are in debug mode but they are not showing any specific error.

Moodle version: Moodle 2.9+ (Build: 20150521)

Theme: Essentials

PHP Version 5.4.19

¿Maybe an limit PHP memory issue?


The rest of the platform is working properly, it's just with Tests.



 
Average of ratings: -
Picture of javier dorfsman
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 
Hi, did you find any solution to this? I'm having the same problem when (for example) trying to upload an image to a 'book' plugin.



 
Average of ratings: -
Picture of Alejandro Orviz
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

Hi,


I'm afraid I continue with the same issue and I didn't get any answer sad

 
Average of ratings: -
Picture of javier dorfsman
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 
So what are you doing in the meantime?
 
Average of ratings: -
Picture of kinjo beti
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

same problem with me too

 
Average of ratings: -
Picture of kinjo beti
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

after 3 days now I've successfully found the solution, its my chrome who's making the problem 

here's the fix

http://www.deskdecode.com/err_empty_response/

 
Average of ratings: -
Picture of Mona Lisan
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

You can fix with flush dns command too, 

  1. press Win+X 
  2. Open cmd 
  3. Run ipconfig /flushdns

Then restart pc, Hope Your issue will solve,

If above not working then just follow more ways about this on Howtoseeks.com with many different ways.

 
Average of ratings: -
Picture of Max Web
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

just visit the link to get full tutorial to fix this issue  

 
Average of ratings: -
Picture of john garebi
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

hi great idea work you can also fix by using this idm serial key

 
Average of ratings: -
Picture of Shone Michle
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

There are many way to fix it.

You can try  Chrome://net-internals/#sockets method too. 

Just type above url and flush all socket.

Then restart browser.

You can try other methods to fix it.

 
Average of ratings: -
Picture of Deven Smith
Re: No data received ERR_EMPTY_RESPONSE
 

I am sure This is also happen due to avast antivirus, Personally recommending you to read avast safe guide will help you sure.n

 
Average of ratings: -