Installing and upgrading help

error when clicking on site administration > development

 
Picture of Hugo Schouppe
error when clicking on site administration > development
 

Hello,

I have installed Moodle 2.7 with easy-theme (clone). I receive the following error message when clicking on site administration > development (for example when I want to purge the cache)

I have moved all the blocks (incl administration block) to the post-region (right side) and changed the config.php to indicate that the default region = post. I think that the error started from then on. I have no idea what the error could mean.

Clicking on OK brings me back to the original screen. The other admin-functions (appearance, ...) works well.

Any help welcome. Thanks.

Hugo

-----

Coding error detected, it must be fixed by a programmer: Invalid property requested.

More information about this error

Debug info:
Error code: codingerror
Stack trace:
  • line 1106 of /lib/adminlib.php: coding_exception thrown
  • line 105 of /admin/category.php: call to admin_category->__isset()
 
Average of ratings: -
Bas van Kollenburg
Re: error when clicking on site administration > development
 
Average of ratings: -
Bas van Kollenburg
Re: error when clicking on site administration > development
 

anyone?

 
Average of ratings: -
Bas van Kollenburg
Re: error when clicking on site administration > development
 
Average of ratings: -
Bas van Kollenburg
Re: error when clicking on site administration > development
 
Average of ratings: -