Backup and restore

 
 
Picture of Jake Novak
2.3.3 - Automated Backups working, but not displaying in Restore section
 

Hello,

We are running Moodle 2.3.3 (build 20121112) and have recently run into an issue with automated course backups.  While the .mbz files are correctly generated each day at the specified time, they are not listed in the "Restore" section of the course underneath any of the headings.

Has anyone else ran into this issue?  It just became an issue with us a couple of weeks ago.

Thanks,
Jake

 
Average of ratings: -
Picture of Michael Rodgers
Re: 2.3.3 - Automated Backups working, but not displaying in Restore section
 

Hi Jake, can you do manual backups successfully, do they appear in the correct location? The reason I ask is that I once had an issue with automatic updates (they didn't work) and it was suggested to me to try a manual backup and see if thats ok. This helped to solve my problem.

Thanks,

Michael

 
Average of ratings: -
Picture of Jake Novak
Re: 2.3.3 - Automated Backups working, but not displaying in Restore section
 

HI Michael,

I did try this and experienced the same issue.  Digging a little further, I noticed that none of the files are being input into the MySQL DB table at all.

What makes this even more interesting is the fact that when I manually place a file in the automated backup files area, it displays properly.

Thanks,
Jake

 
Average of ratings: -
Picture of Ceri Richards
Re: 2.3.3 - Automated Backups working, but not displaying in Restore section
 

Jake - I think we're experiencing the same issue.

Did you ever resolve this and if so what did you do?

Thanks,

Ceri

 
Average of ratings: -