Themes

Afterburner for Moodle 2.2 problem - no logo in header

 
 
Frankie's the name, Moodle's my game!
Re: Afterburner for Moodle 2.2 problem - no logo in header
Group Particularly helpful Moodlers

Hi Mary

I used

#logo {
background: url([[pix:theme|logo]]) no-repeat left top; /* no semicoln */
height: 73px; /* 73px make this value the height of your logo image */
width: 221px: /* 221px make this the width of your logo */
margin-left: 30px; /* make this whatever value you want */
padding: 0;
}

and followed your instructions about the wraping the <div>. But I got this:

Looks like the green menus got pushed down for every 1 pixel of height that I assign to the code "height: 73px;". Any ideas how to solve this?

Frankie Kam

 
Average of ratings: -
It's only an avatar...
Re: Afterburner for Moodle 2.2 problem - no logo in header
Group DevelopersGroup Documentation writersGroup Particularly helpful MoodlersGroup Testers

I did not test the logo div method and and it does not work well as you have found! Sorry about that and also error in my CSS! sad

However now I have time to test it I find that you can delete the logo div and just add this line to the #page-header CSS like so...

#page-header {
    width: 96%;
    height: 160px;
    margin: 0 auto;
    padding: 0;
    text-transform: lowercase;
    color: white;
    background: url([[pix:theme|logo]]) no-repeat left top;
}

It works perfectly! smile

 
Average of ratings: -
Frankie's the name, Moodle's my game!
Re: Afterburner for Moodle 2.2 problem - no logo in header
Group Particularly helpful Moodlers

Oh yes, it works perfectly! Everything is aligned nicely. And I have my logo! Thank you very much Mary.

 
Average of ratings: -
It's only an avatar...
Re: Afterburner for Moodle 2.2 problem - no logo in header
Group DevelopersGroup Documentation writersGroup Particularly helpful MoodlersGroup Testers

I think this is how it worked in the 1.9 theme.

Glad it is working OK now.

cheers

 
Average of ratings: -