Elimde bulunan hazırlanmış scorm paketleri var ben bunları moodle içiresine ekleyeceğim yani bir ders cd si hazırlayacağım. Ama bana ders eklemede birtakım sorunlarla karşılaşabileceğimi söylediler.Elimde hem video hemde o dersin slayt ve sınavları var.Bunlar captivate ve camtasia ile hazırlanmış scorma çevirlmiş haldeler. Ben bunları normal ders ekleme ve sınav ekler gibi mi ekleyeceğim.Tek tek mi ekleyeceğim.Toplu halde ekleyemiyormuyum.Toplam boyutu 1 gb yakın. Lütfen yardım ediniz.
Acilll
Yanıt sayısı: 5Ynt: Acilll
Bildiğim kadarı ile toplu etkinlik ekleme özeliği yok.
Ynt: Acilll
bizim sınıfta hocamız scorm paketleme yapacaksınız dedi. Paketleme anladığım kadarıyla ders ekle sınav ekle ve yedekle mantıgıyla. Ama dosya boyutum fazla olunca toplu halde de aktarabileceğimizi söyledi ama nasıl olduğu hakkında bilgi vermedi bunuda biz bulacakmışız. Araştırmadığım yer kalmadı
Bir etkinlik ekle diyerek scorm biçimindeki *.zip uzantılı dosyalarınızı tek tek ekleyeceksiniz. Aynı etkinliğe birden fazla scorm ders, etkinlik ekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için ama sorunu çözdüm. Toplu halde atabiliyoruz hocam.php.ini dosyasında değişiklik yapıyormuşuz. moodle uzmanı oldum resmen bu proje için. :D
Dosyalarını klasörler halinde upload ederek, tek tek scorm etkinliği olarak çağırabiliyorsun. Toplu halde etkinlik eklemek mi, dosya upload etmek mi bunu anlamadım açıkçası.
Birde php.ini dosyasında neyi/nasıl değiştirdiniz; paylaşabilir misiniz lütfen.