uyarlamalı (adaptive) quiz sınavında boşluk doldurma türündeki bir soruyu doğru cevaplayamayan bir öğrenciye aynı soruyu çoktan seçmeli bir soru olarak sorabilirmiyiz?
normalde uyarlamalı modda öğrenci doğru cevap veremezse ikinci ve sonraki denemeleri için ceza puanı düşülüyor..
ben şöyle bir şey yapmak istiyorum : örneğin bir boşluk doldurma sorumuz var ve cevap klavyeden giriliyor. girilen cevap doğru değilse bu durumda soru boşluk doldurma değil çoktan seçmeli bir soruya dönüşüyor ve ceza puanı uygulanıyor..
yanlış hatırlamıyorsam moodle.org ingilizce forumlarında bu özelliğin şu anda desteklenmediğini fakat ileride gerçekleştirilebileceğinden bahsediyor.
birilerinin dikkatini çekmiş midir, bu konuda bilgisi olan varmıdır ?
uyarlamalı (adaptive) quiz sınavında soru
Yanıt sayısı: 1Ynt: uyarlamalı (adaptive) quiz sınavında soru
Moodle ın kurs yönetim sistemini kullanıyoyum sadece, ders oluşturma, sınav araçları çok verimli gelmiyor. Ders oluşturmak için illede scorm paketi çıktısı verebilen uzaktan eğtim araçlarını ya da flash as3 kullanıyorum.
Adaptive quiz başlığındaki talebiliniz çok kolay olarak as3 kullanılarak scorm 1.2 standardında yapılabilir.
Adaptive quiz başlığındaki talebiliniz çok kolay olarak as3 kullanılarak scorm 1.2 standardında yapılabilir.