moodle da tema nasıl ekleniyor?moodle için farklı tema nasıl bulabilirim?moodle konusunda pek bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.
moodle da farklı tema eklemek istiyorum
Yanıt sayısı: 12Ynt: moodle da farklı tema eklemek istiyorum
Ynt: moodle da farklı tema eklemek istiyorum
çok teşekkür ederim.oldukça faydalı oldu.
Rica ederim Münevver Hanım, Aralık ayına kadar moodle kullanımı üzerine dersleri hazırlayıp, bitirmiş olmak istiyorum. Bu konuda başka sorunuz varsa ve iletirseniz sevinirim. Aralık ayına biraz daha uzaktan eğitim üzerine dersler , makaleler, egitimler hazırlacagım.
iyi çalışmalar
iyi çalışmalar
kemal bey verdiğiniz linkte hata var. mesaj atar mısınız moodle ile iligili çalışmalarınızın linkini?
Moodle tema kurulumu ile ilgili herhangi bir sorun mu yaşadınız ? Yoksa henüz kurmaya başlamadınız mı ?
Şayet tema kurulumunda zorluk yaşıyorsanız, sizin için kısa bi resimli anlatım yapabilirim.
Şayet tema kurulumunda zorluk yaşıyorsanız, sizin için kısa bi resimli anlatım yapabilirim.
gazi bey moodle ın 1.5.2 sürümünü kurabildim. sürümünü bir türlü kuramadım. bu moodle ın klasik temasını değiştirmek istiyorum. ama nasıl?
Selvi Hanım, dersleri farklı bir adrese taşıyorum. Pazartesi taşınma işlemi tahminimce bitecek. Sadece uzaktan eğitimi veya moodle'ı web üzerinden incelemek, paylaşmak yerine artık eğitim sistemizde uzaktan eğitimi inceleyerek, tavsiyede bulunarak,araştırarak paylaşacağım.
aslında ben ilk önce moodle ı kurmak istedim. ama bir türlü son sürümünü kuramadım. en sonunda 1.5.2 sürümünü kurabildim. ben şöyle bir şey yapmak istiyorum. kullanıcı giriş yapacak. flash programı ile hazırladım word derslernin anlatıldığı animosyonlarım var. onların olduğu sayfaya girecek. oradan da dersleri işleyecek. bunu klasik tema ile değil de farklı bir tema ile yapmak istiyorum. ama bir anlatım bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?
Moodle' ın kurulabilmesi ve stabil çalışabilmesi için server ayarlarınızı ve moodle ın gereksinimlerini bir karşılaştırıverin , bu konuda server yöneticinize başvurunuz.
Kullanıcı giriş yaptı, anasayfaya yönlendi orada ders kategorileriniz var, kategorilern içinde açtığınız dersler vs.
*Dersleri konu,web sayfası olarak seçerseniz flahs derslerinizi eklemek için html editörü ile kod girmeniz gerekir.
* Dersleri scorm seçmek daha kolay olur. Exe xhtml editörünü indirin. onunla free text> flash dosyası ekleyin, daha sonra scorm 1.2 olarak paylaşın. zip dosyasını scorm derse ekleyin.
Kullanıcı giriş yaptı, anasayfaya yönlendi orada ders kategorileriniz var, kategorilern içinde açtığınız dersler vs.
*Dersleri konu,web sayfası olarak seçerseniz flahs derslerinizi eklemek için html editörü ile kod girmeniz gerekir.
* Dersleri scorm seçmek daha kolay olur. Exe xhtml editörünü indirin. onunla free text> flash dosyası ekleyin, daha sonra scorm 1.2 olarak paylaşın. zip dosyasını scorm derse ekleyin.
teşekkürler kemal bey. elinizde moodle ı anlatan bir döküman yok mu?
Selvi Hanım, elimde döküman çok, kendi oluturduğum dökümanlarda çok fazla, siteye aktarıyorum halen,
isterseniz bir kontrol edin, gün sonuna kadar 10+ egitimi kullanıma açmış olacağım.
akademi.matematikaski.com
Kullanıcılar biraz kendilerini tanıtabilse ve yeterli dönüt gönderebilirse eğitimleri özelleştirme şansım olabilir.
Bu adres değişikliğinden olumsuz etkilendiğiniz için kusura bakmayın, sistemlerle uğraşması çok zor oluyor birde yoğunluk maksimum durumdayken.
isterseniz bir kontrol edin, gün sonuna kadar 10+ egitimi kullanıma açmış olacağım.
akademi.matematikaski.com
Kullanıcılar biraz kendilerini tanıtabilse ve yeterli dönüt gönderebilirse eğitimleri özelleştirme şansım olabilir.
Bu adres değişikliğinden olumsuz etkilendiğiniz için kusura bakmayın, sistemlerle uğraşması çok zor oluyor birde yoğunluk maksimum durumdayken.
sitenizi inceledim. sanırım bilgi eklemeye devam edeceksiniz değil mi? güzel bir site olacak gibi