Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde şöyle bir sorunum oldu: Admin olarak girerek Bildirimlerim e tıkladığımda boş beyaz bir sayfa açılıyor. Bir türlü sorunu anlayamadım ve de çözemedim. Bu konuda bilgilerinizi lütfen esirgemeyin. Bildirimlerim dışındaki tüm admin seçenekleri sağlam çalışıyor.
Bu olay Serverımın yer değiştirmesinden sonra oldu.
Not : çözün için yaptıklarım
1-admin klasörünün izinlerini 755 yaptım düzelmedi.
2-Admin klasörüne tüm dosyaları yeniden gönderdim yine olmadı.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum...
Bildirimlere tıkladığımda sayfa açılmıyor !
Yanıt sayısı: 3Ynt: Bildirimlere tıkladığımda sayfa açılmıyor !
veri tabanında degisiklik oldu mu hocam?
mesela onceki veritabanızdaki table sayısı ile simdiki aynı mı? phpmyadmin surumleri aynı mı?
server degistirmek bircok parametrenin degismesine neden oluyor. moodle diger cmsler gibi cok stable değil maalesef.
mesela onceki veritabanızdaki table sayısı ile simdiki aynı mı? phpmyadmin surumleri aynı mı?
server degistirmek bircok parametrenin degismesine neden oluyor. moodle diger cmsler gibi cok stable değil maalesef.
Ynt: Bildirimlere tıkladığımda sayfa açılmıyor !
Hocam moodle ile alakalı genel bir dogrulama listesi iceren dokuman var. yapılacaklar listesi gibi. Gercekten yayıncı moodle sitemizde olmazsa olmaz neleri yapacağımızdan bahsediyor. Döküman ücretsiz,
http://www.packtpub.com/support adresinden > moodle e-learning course development ı secerseni > Printable Moodle Checklist - 29 June 2006 - 82.7 KB dosyasını görürsünüz, mail adresinizi yazarak indirebilirsiniz.
moodle sitenizi yonetirken, gelistirirken olmazsa olmazlardır.
http://www.packtpub.com/support adresinden > moodle e-learning course development ı secerseni > Printable Moodle Checklist - 29 June 2006 - 82.7 KB dosyasını görürsünüz, mail adresinizi yazarak indirebilirsiniz.
moodle sitenizi yonetirken, gelistirirken olmazsa olmazlardır.
Ynt: Bildirimlere tıkladığımda sayfa açılmıyor !
Hocam bende bir kaç kez bu sorunla karşılaştım, genelde sorun 3. parti modüllerden kaynaklanıyor. özellikle sürüm güncellemelerinde böyle sorunlar oluyor.
Ben çözüm olarak mod klasörü ve blocks klasörü silip (eski dosyaları) temiz kurulum yaptıktan sonra lazım olan 3. parti modülleri yeniden kuruyorum sorunu böyle aşıyorum.
Eğer güncelleme yapmadan sadece modül kurmuşsanız muhtemelen uyumsuzluk sorunu vardır. yeni kurduğunuz modülü kaldırırsanız (ftp) den sorununuz hallocaktır.