Contributions to Moodle 1.7.6

7 developers
6 countries
53 commits
Презиме
ИмеСортирај според Име Напредување / ПрезимеСортирај според Презиме Напредување
ДржаваСортирај според Држава Напредување
Git commitsСортирај според Git commits Надолу
Git mergesСортирај според Git merges Напредување
Moodle BotАвстралија34
TimTim HuntОбединето Кралство10
One poor developer...Eloy Lafuente (stronk7)Шпанија2
Martin DougiamasMartin DougiamasАвстралија2
Pierre PichetPierre PichetКанада2
Petr SkodaЧешка Република2
Gordon BatesonЈапонија1